Maler i Stavanger

Vi finner de beste løsningene for deg og ditt hjem

Våre malere består av et sterkt team av fagsterke og serviceinnstilt ansatte!

Velg riktig Maler i Stavanger

Velg en maler med lang erfaring i bransjen.

image

Få best pris på ditt maleroppdrat

Ingenting er mer viktig enn kvalitet og utførelse når det kommer til maling av hjem. Det er ingen som ønsker en maling som flasser eller skruer som har blitt malt over i hastverk. Det er alltid lurt å sjekke at maleren du velger er godkjent og registrert med sitt foretak før ansettelse. Også ønsker man gjerne gode priser. Husk alltid å få en skiftelig avtale på arbeidet som gjøres, hvilken pris man avtaler og når arbeidet forventes å ferdigstilles.

Malere med tillit

Våre malere har lang erfaring og bred kunnskap innenfor sitt fagfelt. Dette er bare noen av grunnen til at du burde velge oss som din maler. Nå er vi klare til å hjelpe deg med å forbedre og male ditt hjem, på en trygg og enkel måte.

Din lokale maler

Hos oss har du en gylden mulighet til å sette et personlig preg på din bolig. Kontakt oss i dag og få malt den veggen du skulle ta i fjor høst.

Vi hjelper deg hele veien – med alt!

Vi er en Maler i Stavanger som hjelper deg med alt fra utvending malerarbeid - Vi gjør mye av dette spesielt om sommeren, hvor vi maler vinduer, treverk, fasader og ofte gjør vedlikeholdsoppgavene slik at huset ser vakkert ut igjen. Leiligheter – Vi er eksperter på området ved oppussing av alle slags ulike boligprosjekter. 

Vi maler mange leiligheter i Stavanger og samarbeider med mange utleiere i området. Vi maler også trapperom. Vi maler også eldre leiligheter med stukkatur. Vi tapetserer etter ønske med ulike mønstre. ︎ Nybygg - Vi utfører ofte malerarbeid i forbindelse med nybygg, ombygging og tilbygg. ︎ Interiør – Vi utfører mye innvendig vedlikehold, som å sette opp nytt stoff eller tapet når huset eller leiligheten skal renoveres. Vi tilbyr selvfølgelig råd og veiledning vedrørende farger og valg av veggbekledning.  Spesielle oppgaver - Tapetet er med på å skape stemning i et rom. Våre kunder kan derfor benytte seg av våre råd og profesjonalitet når de tar valg om farger, mønster og materialer.

Image
Image
Image

Kort om oss

logo1

Hos oss møter du et sterkt team av fagsterke og serviceinnstilte ansatte hvor ingen jobb er for liten eller stor!

Kontakt oss

La våre erfarne malere i Stavanger hjelpe deg med å gjøre din malerjobb strøkent og lett.

Tel: +4740956761
Mail: post@malerhjelpistavanger.com
Skriv til oss: Gå videre

Image